I USA har parasit proppen gått, i 100 km i timmen

lyssna på symtomen

Vi har en medlem som har sökt ett stort svenskt sjukhus, och med sig hade hon bilder på en parasit som nu lämnar hennes kropp. Hon hade sparat dem i en burk i kylen men de hade ruttnat, och gissningsvis trodde hon att bilderna skulle räcka.
– Icke, sa Nicke.
– Du har ingen infektion, inga parasiter, sa Det Stora Sjukhuset, utan att undersöka parasit symtom.

Jag själv kom till samma sjukhus men jag hade med mig labbsvar från norra Cypern som angav att jag hade parasiter. Prover togs på norra Cypern klockan 8.00 och sjukhuset ringde 14.00. Det Stora Sjukhuset tog egna, och efter tre veckor konstaterades att jag hade visst parasiter. Mitt tillstånd (ohyggligt sjuk) var inte arbetsrelaterat, och de jag hade kan man ha i tio år innan de börjar krypa ut så man ser dem på huden.

Den gången fick jag öva psykisk styrka. Det är krävande att leva med Leismaniaparasiten i hela tre veckor bara för att Sverige inte köper ett utländskt labbsvar. Mina öppna sår ökade från ett knappnålshuvud i storlek till en tvåkrona.

Klicka!

Nu har vår medlem kontakt med asiatiska läkare, som anser att hon har ”Liver fluke parasites”, och den troliga smittkällan är insjöfisk i barndomen, se parasit film nedan.

Kvinnan har varit sjuk mycket länge
Mycket tid har gått åt till psykologutredningar, psyktester, samtal osv. Den senaste psykologen konstaterade att hennes symtom stämmer inte med någon psyksjukdom, och avslutade.

Kvinnan började i skolans parasitkurs
Och vips började de trilla ut ur henne… Prognosen är kanon för nu har hon nog ÄNTLIGEN hittat rotorsaken till varför hennes kropp har varit totalt sönderstressad.

Ska jag behöva uppmana medlemmarna att åka på semester till norra Cypern och lämna prover här? En vanlig standardhälsoundersökning kostar runt 300:- och då ingår i allmänhet parasitutredning i den.

Samma hälsoundersökning, men väsentligt mindre omfattande, kostar runt 3000:- hos privatläkare i Sverige. VC gör inga såna alls. Den tanken slog grupprabatter varför vi har en FB-grupp för de som vill veta mer om ön.

I USA har proppen dock gått:

CDC – Parasites – Neglected Parasitic Infections (NPIs) in the United …

CDC warns of common parasites plaguing millions in U.S. – CBS News

A Brain-Invading Parasite Is Believed to Be Spreading Because of …

Exempel på parasiter

 

Vi har nog inte en enda medlem inom UMS som inte har fått veta att de lider av nått skumt psykiskt…

De är stressade av sociala, psykiska eller arbetsrelaterade orsaker. Visst, man blir så stressad ,så man knappt kan sitta still, om man har t.ex. en parasiterinfektion liksom överskott av koppar, mangan etc.

Iza Ullmark är långt ifrån ensam i den utsatta situationen. Psykisk ohälsa är Sveriges vanligaste sjukskrivningsorsak och just stressreaktioner utgör enligt Försäkringskassan hälften av dessa totalt 200 000 sjukfall med psykiatrisk diagnos.

Som skyddsombud på sin jämförelsevis stora förskola har Iza bra koll på hur hennes egen arbetsplats i Gävle påverkats av stressjukdomarna:
 – På vår förskola är det 20 procent av de anställda som det senaste året drabbats av utmattningssyndrom. Jag tycker att det är en hög siffra, säger hon. Läs mer

Jag skulle mögelutreda den förskolan, och därefter kolla vattnet så det inte är bly, uran eller koppar i det.

 

 

Vi är rätt många nu som är återställda och har ingen parasit

En gemensam upplevelse är att vi stressas inte alls av sånt som förut gjorde oss sönderstressade; ett möte, ta sig till en flygplats, ringa ett samtal… Det finns olika parasiter men gemensamt är att de utlöser ett larm, om du har parasiter i kroppen ,som vi kallar för ”jag är så stressad”.

Det behövs förvisso tid men det avgörande är att hitta roten
Många i skolan visade sig vara uran- aluminium- kopparförgiftade, en hel del aparta virus, många hade parasiter, och ”Utmattad” är steg 1 för att ta sig ur knipan, för en knipa är det, eftersom medicin skickar folk till psyket.

Psykofarmaka biter illa på uran t.ex. För att inte tala om parasiter. Man kan inte snacka omkull dem heller.

 

 

Parasit symtomlistan, en vanligare utmattningsorsak än vad man kan tro

Om Lena Holfve 11 artiklar
Lena Holfve, UMS CEO och författare till UMS-böckerna, insjuknade själv i utmattningssyndrom, ansågs ha arbetat för mycket, och som i verkligheten var en parasit- och även en aluminiumförgifting. Lena vårdades och befriades i Asien, och har nu tagit hem metoderna.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.