| Parasit | Problem med labben, och Berit Roth är en av 100-tals sanna förebilder

parasiter kopia 2

parasit

Parasit synonym är ”tokig”

Det är stora problem med prover avseende parasiter varför vi främst går på symtomlistan.

Har man flera av symtomen ska man misstänka parasitinfektion.

Om man sätter in UMS parasitkur, som boken handlar om, känner man på ett par veckor att man blir oändligt mycket bättre därför att man har avlivat kräken på det ofarligaste sättet som finns.

Om man inte känner någon skillnad alls är nog förklaringen att man inte har några.

Får man leta vidare…

Är det något som ”utmattade” gör så är det just att leta. Den dagen man hittar sin rot eller rötter är man snart frisk så snart de är eliminerade.

Många har parasiter men det kallas för oro, stress, ångest och panikångest.

En del ber veterinärer sända in prover, och då hittas de ofta, men det är i princip ”hopplöst” ofta.

Parasit film, parasit symtom

https://parasitfri.com/symtom/lyssna-i-2-minuter/

UMS-medlemmen Berith Roth har talat ut i Haparandabladet, om sin utmattning och om UMS. Det är nog så att vi måste leverera friska, många  tusen, innan tankbåten kan vändas från ”det är psykisk ohälsa” över till ”bäst vi utreder för det kan vara väldigt mycket; mögel, olika parasiter, koppar-uran-bly-förgiftningar, aparta virus”.

parasit

Parasiter i kroppen, exempel på parasiter

Parasitinfektion, 1+1=2 – Ut ur en sjukdom som knappt finns;

Utdrag ur boken ”Parasitfri”

HANTERA SITUATIONEN MENTALT

lyssna på symtomenDe flesta upplever det som psykiskt smärtsamt bara att veta om att det finns odjur i kroppen. En lindring är att inse att vi alltid har parasiter i oss. De kommer in hela tiden men kroppens immunförsvar tar hand om dem.

Ett starkt immunförsvar kräver riktig mat, och de usla matvanorna i väst öppnar dörren för såväl parasiter som bakterier och alla möjliga sjukdomar.

Inom UMS använder vi ofta läkare, som föreläser via YouTube för oss, och en av dem är Dr John Bergman.

Han är en duktig pedagog som bland mycket annat har producerat denna video om hur just immunförsvaret fungerar. Du måste bygga immunförsvar samtidigt som du dödar parasiter och deras ägg.

Är du mycket sjuk kan du hoppa över hans video om immunförsvaret, eller be en anhörig hjälpa dig, och se den senare.

De gånger jag själv har legat på sjukhus har jag gjort rätt stora ögon inför det faktum att maten har varit helt usel. Unga medicinare i-bland annat England har protesterat mot att de inte får kunskaper i näringslära.

Läkartidningen konstaterade också att var femte som är beroende av sjukhusmaten är undernärd.[1] Sjukvårdskrisen förefaller främst bero på att allt som amerikanska läkemedelsbolag inte har ett enda vitt piller mot per automatik kallas antingen för ”obotligt” eller sägs ”inte finnas”.

Parasiter finns! Om ditt immunförsvar är svagt, och det blir det genast om du har exempelvis mögeltoxiner i dig, är det således grundproblemet. Du måste bygga upp immunförsvaret samtidigt som du hjälper kroppen att bli av med parasiterna.

VAD ÄR EN PARASIT?

”En parasit är en liten organism som lever på eller i en annan värdorganism och matas på bekostnad av sin värd. Med andra ord använder parasiterna som bor i oss upp våra vitaminer, proteiner och alla andra näringsämnen. De gör också sin ”toalett” inom oss och släpper ut sina giftiga bakterier och virus.”

– Dr. Hulda Clark.

Medan de ofta är förtjusta i tjocktarmen är det inte bara där som parasiter kan hittas. En stor del av din kropp är utsatt för infestation i lungorna, levern, matstrupen, hjärnan, blodet, musklerna, lederna, huden … och till och med dina ögon.

Det finns parasiter som sätter sig i hjärnan, och ny forskning antyder att riskbenägna[3] människor kan vara det därför att de har parasiter just där. Det har uppgetts att var femte svensk kan ha parasiter i hjärnan som de fått av katter.

Vi lever i en faktaresistent värld där mycket kretsar kring hur man vill att det ska vara – inte hur det är. Man vill inte att katter ska kunna ge människan farliga parasiter vilkas symtom liknar psykisk sjukdom. Då tar vi inte fakta till oss. Vi vill inte att det ska vara så att det finns parasiter i Sverige, varför de förnekas rakt upp och ner. Om det synsättet och den kulturen är värd femton års sjukskrivning och eviga plågor är upp till var och en att avgöra.

https://youtu.be/rZXXTtzFNHw

Utmattningsskolans parasitkur

UMS kur är naturlig och ofarlig, och djuren fattar aldrig vad som händer dem varför de aldrig hinner släppa något gift.

Kursleverantör: Organization

Kursleverantörens namn: Utmattningsskolan

Kursleverantörens URL: https://parasitfri.com/symtom/parasitinfektion/

Om Lena Holfve 11 artiklar
Lena Holfve, UMS CEO och författare till UMS-böckerna, insjuknade själv i utmattningssyndrom, ansågs ha arbetat för mycket, och som i verkligheten var en parasit- och även en aluminiumförgifting. Lena vårdades och befriades i Asien, och har nu tagit hem metoderna.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.