Bokläsare av ”Parasitfri” har access till stödgruppen

lyssna på symtomen

Adressen till gruppen, och du måste besvara frågorna för att bli insläppt:

https://www.facebook.com/groups/492968727711434/

Vi går enbart den naturliga vägen för att undvika plågorna helt

Det finns gott om piller man kan använda men parasiter släpper ett otäckt gift om de fattar att de ska dödas.
UMS-metoden lurar dem, de hinner aldrig förstå det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parasit symtomlistan, en vanligare utmattningsorsak än vad man kan tro

 

Utdrag ur boken ”parasitfri”

 

VARIFRÅN FÅR MAN PARASITER?

NN från University of Maryland säger: ”Parasiter kan leva i tarmarna i flera år utan att orsaka några symtom.”

Det är viktigt att tänka på att parasiter är otroligt smittsamma, så vi bör tvätta våra händer ofta.

Du kan få parasiter av att äta frukt och grönsaker. Sedan jag blev parasitmedveten sköljer jag allt i en skål med vatten som jag har bikarbonat i. Då blir jag även av med de kemikalier som ofta finns.

Du kan få parasiter från kött, även om det är tillagat. Du kan få parasiter när du har kommit i kontakt med djurens kropps-vätskor.

Du kan verkligen få parasiter om du har husdjur, inte minst katter , eller bor med/runt djur.
Du kan ha fått parasiter i dig genom att bada i en sjö.

Det är lätt att hamna i en ond spiral: dålig hälsa och dito mat-vanor gör kroppen och immunsystemet mer mottagliga för parasiter, och på samma sätt orsakar parasiter dålig hälsa och mängder med symtom! Att bygga ett starkt immunförsvar är minst lika viktigt som att bli av med invasionsstyrkan.

PARASITER ÄR OUNDVIKLIGA

Genom att medvetet rensa bort parasiter några gånger om året, och stärka immunsystemet med perfekt mat uppstår inga problem. Indianer visste att människor plågas av parasiter. Andra invånare, från Arktis till Antarktis, visste och vet också att människor liksom djur har parasiter.

Vi avmaskar våra djur var sjätte månad. Varför skulle vi tro att vi själva inte är mottagliga för samma organismer? Jag vet inte när vi förlorade denna kunskap. Jag vet inte varför den vanliga medicinen döljer fakta, men jag vet att man på Karolinska sa mig:
– Tur att du har det där laboratoriesvaret med dig för vi hade aldrig tänkt på parasiter! Nu dög inte svaret, varför de ville ta egna prover, och jag hade då en halv, knappt rosafärgad, liten ärta på huden och på fem andra ställen. På norra Cypern tog de samma prov klockan åtta på morgonen, och de ringde två på eftermiddagen och sa mig att jag hade Leihmania.

Mitt försäkringsbolag krävde att jag åkte till Sverige, och där tog det tre veckor innan samma provsvar kom. Men då hade såren blivit öppna och stora som gamla tvåkronor.

[…]

GÖR INTE DESSA MISSTAG

Fyra saker kan bli fel, vilket försvårar:

Du har inte tillräckligt med tarmrörelser medan parasiterna omhändertas. UMS-metoden innehåller därför ett par yogarö-relser. Du kan använda en rockring om du inte gillar yoga. Huvudsaken är att du får bålen och tarmsystemet i rörelse.

Du är förstoppad då du använder kurerna.

Du struntar i att upprepa efter två veckor

Du fortsätter inte med underhållsdoser varannan månad.

VUXNA DJUR SKA UT DIREKT!

Ett skäl till att man vill få ut vuxna djur blixtsnabbt är att de flesta människor mår rätt psykiskt illa av bara vetskapen att man har parasiter. Det andra skälet är att man inte vill att de lägger ännu fler ägg. Det tredje och viktigaste skälet är att parasiterna tenderar att släppa gifter om de förstår att de är hotade. De är verkligen energitjuvar, och att de tog energi känner man direkt, på ett par dygn, då man är av med dem. Man blir mycket piggare!

Det finns få artiklar i ämnet på svenska, för parasiter ”finns inte”. Däremot existerar det forskare även i Sverige som sysslar med frågan. Forskare har upptäckt en rad parasiter som har förmågan att ta kontroll över sina värddjur och som bokstavligt talat hjärntvättar sina offer.

En hel del av de medlemmar som haft parasiter har talat med sina läkare om parasitmöjligheten, och möts oftast av fnysande. Jag själv hade bevisligen en parasit som man kan ha i tio år innan den upptäcks. Flera av dem äter upp människan och i väst påstås det dö fler av parasiter än i den före detta tredje världen, som inte finns längre, och det är inte märkligt om man anser att parasiter är nåt psykiskt.

Mina tog det ett par timmar att diagnostisera på Cypern. I Sverige hade jag diagnosen

Parasit, stress, parasitfri
Parasitfri

”utmattningssyndrom” som skulle botas med läkarsamtal, insomningstabletter och stavgång.

Socialstyrelsen har flaggat för, att om inte psykofarmaka biter på ”utmattning” ska man slutligen använda ännu fler elchock-er än vad vi redan gör. De lär inte bita på parasiter eller, för all del, mögel!
USA har länge förnekat parasiters existens, men numera anser man att minst 250 miljoner amerikaner är drabbade. Jag hoppas verkligen att parasitmedvetenheten når Sverige innan man börjar ge drabbade elchocker.

Vi följer ofta USA varför man kan hoppas på att det inom kort blir samma slags skandal hos oss som det har varit där för nu plötsligt anser man att miljoner är drabbade.


Det är mycket vanligt att människor med parasiter får en psykiatrisk diagnos av typen vanföreställningar. Parasiter ”finns inte” riktigt i Sverige.

Amazing! Ny bok! Äntligen fri från utmattning!

 

Parasiter? Nu startar föreläsningarna om utmattningssyndrom!

 

Om Lena Holfve 11 artiklar
Lena Holfve, UMS CEO och författare till UMS-böckerna, insjuknade själv i utmattningssyndrom, ansågs ha arbetat för mycket, och som i verkligheten var en parasit- och även en aluminiumförgifting. Lena vårdades och befriades i Asien, och har nu tagit hem metoderna.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.